آموزش وردپرس | قالب وردپرس | افزونه وردپرس

مراحل ساخت تابلو برق

برای ساخت تابلو برق ها مراحل و الویت هایی وجود دارد که باید آنها را مرحله به مرحله انجام داد تا بتوان یک تابلو برق مناسب برای یک مکان و یا  یک صنعت را تولید کرد و تمام این مراحل مکمل هم می باشند و اگر یکی از آنها به خوبی انجام نشود بقیه مراحل هم به مشکل برمی خورد و در نتیجه یک تابلو برق مناسب را نمی توانیم تولید کنیم و به بازار عرضه نماییم .مراحل ساخت یک تابلو برق  شامل مراحل طراحی و نقشه کشی, جوشکاری, سوراخ کاری, فرز کاری, خم کاری, برش کاری, مته کاری, رنگ کاری, مونتاژکردن, نصب تجهیزات, تست کردن و در نهایت انبار کردن می باشد. شایان ذکر است برخی از این موارد با توجه به نوع تابلو برق مورد نظری که قرار است به تولید آن بپردازیم امکان دارد حذف و یا اضافه شوند که در خصوص تنوع در ساخت تابلو برق در بخش انواع تابلو برق توضیحات کامل و جامعی را خدمت شما عزیزان شرح داده ایم. در زیر به بررسی و توضیح در خصوص مراحل تولید تابلو برق خواهیم پرداخت.

طراحی تابلو برق

در اولین مرحله در ساخت تابلو برق باید طرح تابلو برق مورد نظر خود را انتخاب کنیم و با توجه به شرایط محیطی و جوی و اقلیمی و… بهترین تابلو برق ممکن را طراحی کنیم و باید اندازه بدنه و اسکلت و… را در نظر داشته باشیم و با طراحی و نقشه و محاسبات لازم شروع به کار کنیم که تمامی موارد گفته شده در بخش طراحی تابلو برق به صورت کامل خدمت شما عزیزان شرح داده شده است.

جوشکاری تابلو برق

مرحله دوم ساخت تابلو برق برای ساختن یک تابلو برق را به اصطلاح مرحله جوشکاری تابلو برق می نامند  که دستگاه ها و ابزارهای مختلف و زیادی را دارد که شامل گیوتین, پانچ, خم ها است که خم کننده از نوع دیجیتال و دستی می باشد و دستگاه هایی که در این مرحله لازم است شامل دریل, دستگاه های برش, دستگاه جوش, دستگاه فرز و غیره میباشد که در بخش مربوط به جوشکاری تابلو برق تمامی توضیحات لازم را خدمت شما عزیزان شرح داده ایم.

بعد از مرحله برش کاری باید سوراخ کاری و مته گذاری و خم کردن و پانج کردن را انجام دهیم و بعد از همه این مراحل باید به مرحله جوشکاری وارد شویم و با توجه به نیاز جوشکاری را انجام می دهیم و بعد از جوش کاری کردن قطعات را به مرحله فرزکاری می برند که این مرحله برای اینکار می باشد که خال جوش ها و یا هر اثری که در جوشکاری به وجود آمده است و قابل مشاهده می باشند را از بین برد که به وسیله سنگ فرز, فرز کاری را انجام می دهند که سنگ فرز سطح خارجی بدنه را صاف می کند و یک نواخت می شود.

رنگ کاری تابلو برق

مرحله بعدی که پس از ساختن قطعات و برش و خم کردن و فرز کاری و جوش کاری انجام می شود رنگ کاری تابلو برق است که رنگ ها انواع مختلفی دارند که بنا بر شرایط محیطی و قرار گیری تابلو ها از آنها استفاده می شود. یکی از انواع رنگ ها که می توان به آن اشاره کرد رنگ های چرمی می باشد و برای محیط های بسته استفاده می شود .رنگ های ساده هم نوع دیگر رنگ ها می باشد که برای فضاهای باز استفاده می شود .

در این مرحله دستگاه رنگ پاش  وجود دارد که دارای ولتاژهای مختلفی است و پودر رنگ را در داخل دستگاه قرارمی دهند و بدنه تابلو را به زمین وصل می کنند وعمل پاشیدن رنگ را بر روی بدنه انجام می دهند, سپس به مرحله ای می رسیم که باید بدنه را آویزان کنیم تا رنگ  آن خشک شود و رنگ خودش را بگیرد بعد بدنه که نیمه خشک شده است را به داخل کوره ای با درجه 180 سانتی گراد در زمان 20 دقیقه قرار می دهیم که توضیحات کامل و جامع را در بخش مرتبط با رنگ کاری تابلو برق به صورت کامل خدمت شما عزیزان شرح داده ایم.

مونتاژ بدنه تابلو برق

حالا به مرحله ای می رسیم که باید این قطعات که تقریبا آماده شده اند را با توجه به  نقشه ای که داریم به هم مونتاژ کنیم و در کنار هم قرار دهیم که در قسمت مرتبط با مونتاژ بدنه تابلو برق به صورت کامل و جامع خدمت شما عزیزان توضیحات کافی و جامعی را عرض نموده ایم.

مونتاژ الکتریکی تابلو برق

حال پس از تکمیل شدن بدنه تابلو برق و مونتاژ آن نوبت به آن رسیده است که تمامی تجهیزاتی که در زمان طراحی قرار شده است در تابلو برق نصب شوند را مونتاز نماییم که در اصطلاح به آن مونتاژ الکتریکی تابلو برق میگویند که همانطور که میدانید و در بخش مربوط به تجهیزات تابلو برق به صورت کامل به آن پرداخته ایم این بخش دارای تنوع فراوانی از قطعات میباشد که در بخش مونتاژ الکتریکی تابلو برق به صورت کامل نحوه مونتاژ آن را خدمت شما عزیزان شرح داده ایم.

تست کردن تابلو برق

در این مرحله از ساخت تابلو برق که به عنوان مرحله پایانی می باشد باید افرادی که  تخصص های کافی در زمینه برق و صنعت و تابلو برق ها دارند, مدارها را تست و آزمایشاتی را  روی آنها انجام دهند تا مطمعن شوند که قطعات و تجهیزات هر کدام در جایگاه خاص خود قرار گرفته اند و وظایف خود را به نحو احسنت در مدارها انجام می دهند و هیچگونه اشکالی در آن ها وجود ندارد و در صورت بروز یک مشکل در یک مدار بقیه مدارها چه عکس العملی با توجه به نقشه ها و بر آوردهایی که کرده اند انجام می دهند که توضیجات تکمیلی در این زمینه را در بخش تست کردن تابلو برق خدمت شما عزیزان توضیح داده ایم.

نصب تابلو برق

مرحله آخر در ساخت تابلو برق این است که همه قطعات که مونتاژ شده اند و تست شده اند را در انبارها ذخیره می کنند تا به مکان مورد نظر برای نصب ارسال شده و توسط کارشناسان و متخصصان این امر نصب شوند که توضیحات کافی و جامع را در بخش مربوط به نصب تابلو برق خدمت شما عزیزان شرح داده ایم.

پس از توضیحات اشاره شده در بالا در خصوص مراحل تولید و ساخت تابلو برق حال وقت آن است که شما عزیزان را با ماشین آلات مورد استفاده در تولید تابلو برق آشنا نماییم که در بخش مربوط به تولید تابلو برق موارد مفید و جامعی را در این خصوص برای شما عزیزان قرار داده ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + 9 =