آموزش وردپرس | قالب وردپرس | افزونه وردپرس
لامپ رشته ای و آشنایی با نحوه کار آن
می 11, 2017
تصویری از انواع فیوز
انواع فیوز
می 18, 2017
نمایش همه

لامپ فلورسنت
در این بخش به بررسی یکی دیگر از لامپ های بسیار پر کاربرد که به لامپ فلورسنت مشهور میباشند می پردازیم.
در زیر نمونه ای از یک لامپ فلورسنت را به همراه معرفی اجزای داخلی آن مشاهده مینمایید:

لامپ فلورسنت با اختلاف فاز 110 و 220 ولت روشن میشود و دارای قطرها و طول های متفاوتی بوده که با توجه به نیاز و اندازه مکان و همچنین میزان نور دهی مورد نظر ساخته و تولید شده و دارای انواع بسیاری میباشد.

در داخل محفظه شیشه ای این لامپ بخار جیوه با فشار کم وجود دارد و در دو سر لامب از رشته تنگستن آغشته به باریت استفاده شده است.

لامپ های فلورسنت مانند لامپ های رشته ای خود به خود قادر به روشن شدن نبوده و برای راه اندازی این لامپ ها نیازمند یک استارتر و یک چک میباشیم که در زیر به صورت مختصر در خصوص آنها توضیحاتی را خدمت شما عزیزان ارائه خواهیم نمود.

چک: چک که در اصطلاح عوام ترانس مهتابی نیز شناخته میشود وظیفه محدود کردن ولتاژ دو سر لامپ را به عهده دارد بعد از آنکه به کمک استارتر در لحظه اول ولتاژ زیادی تولید کرده و باعث روشن شدن لامپ میشود که بعد از روشن شدن لامپ بخار جیوه مقاومت خود را به دلیل اثر یونیزاسیون از دست داده و دارای مقاومت کمی میشود که این امر باعث افزایش جریان لامپ میشود که چک از این افزایش جلوگیری می نماید.

در زیر نمونه ای ای ترانس مهتابی یا چک را مشاهده مینمایید.

استارتر: استارتر ها از یک لامپ نئون کوچک که یکی از پایه های آن را یک تیغه بیمتال و پایه دیگر آن را یک تیغه فلزی تشکیل میدهد ساخته و تولید شده است. که اختلاف سطح روشن شدن استارتر بین 140 ولت تا 160 ولت میباشد.

در زیر تصویری از یک استارتر به همراه معرفی ساختمان داخلی آن را مشاهده مینمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 4 =