آموزش وردپرس | قالب وردپرس | افزونه وردپرس

تولید تابلو برق و ماشین آلات مورد نیاز

برای تولید تابلو برق همانطور که می دانید از ماشین آلات گوناگونی استفاده میشود که با توجه به تنوع موجود در تابلو برق سعی بر آن نمودیم تا ماشین آلاتی را خدمت شما عزیزان معرفی نماییم که در ساخت انواع تابلو برق به صورت مشترک مورد استفاده قرار میگیرند که در مورد این تنوع در بخش انواع تابلو برق توضیحات لازم را خدمت شما عزیزان شرح داده ایم. در زیر به مهم ترین و رایج ترین آنها اشارات مختصری برای آشنایی شما عزیزان نمودیم.

  1. گیوتین یا دستگاه برش
  2. پانچ
  3. دریل دستی
  4. خم کن
  5. دستگاه فرم دهی شمش ها
  6. دریل ستونی
  7. دستگاه جوش
  8. سیستم مشعل وکوره

گیوتین:

از گیوتین در تولید تابلو برق برای برش ورق های تابلو برق استفاده می شود. گیوتین دستگاهی می باشد که برای قطع کردن و برش دادن اجسام مختلف اعم از فلزات و… می باشد و به عنوان قیچی عمل می کند که دارای یک چهارچوب عمودی و یک تیغه معلق می باشد و سرعت بالایی نسبت به بقیه قیچی ها دارد و برای ورق هایی که طول زیادی دارند از گیوتین استفاده می کنند دارای دو تیغه است که یکی از آنها ثابت و یکی دیگر از آنها متحرک می باشد .تیغه پایینی ثابت می باشد و تیغه بالایی متحرک است و به صورت عمودی حرکت می کند که در دو نوع دستی و ماشینی می باشد.

اجزای مهم گیوتین ها:

بدنه

موتور قیچی

کلاچ

نگه دارنده ورق

تیغه های قیچی

نحوه کار گیوتین ها:

این قیچی ها برای ضخامت های 30 میلی متر کاربرد دارد .بعد از اینکه دستگاه روشن می شود و الکتروموتور به راه می افتد ,انرژی به میل لنگ و بادامک های قیجی انتقال پیدا می کند و تغییر حرکت را ایجاد می کند و حرکت دورانی را به حرکت عمودی تبدیل می کند وعمل برش با آمدن تیغه فوقانی به پایین انجام می گیرد .

این دستگاه را باید ماهی یک بار بازرسی کنند و کارگران ماهر توانایی بررسی این کار را دارند .

پانچ :

در زمان طراحی تابلو برق مکان هایی برای ورود و خروج سیم ها و کابل ها و لامپ سیگنال و سایر تجهیزات مورد استفاده در تابلو برق که در بخش تجهیزات تابلو برق به بررسی کامل آنها پرداخته ایم در نظر گرفته می شود که در مرحله تولید تابلو برق به وسیله پانچ انجام میگیرد. باید هر سه ماه یک بار دستگاه را بازرسی کنند و سرویس ها را مورد بررسی قرار دهند و سرویس کاری صفر را انجام دهند .

دریل دستی:

برای سوراخ کردن بدنه و قسمت هایی که مونتاژ می شوند از دریل استفاده می کنند که دارای 200 وات قدرت مصرفی می باشد .

خم کن ها:

در تولید تابلو برق احتیاج است که ورقه ها را خم نمود که برای اینکه هر  قطعه را به حالت و فرم خاصی تبدیل کنیم از خم کن ها استفاده می کنیم که دارای ابعاد 2.5 در 1 در 2 می باشد و باید این دستگاه هر ماه یک بار بازدید شود .

 

دستگاه فرم دهی شمش ها:

این دستگاه بیشتر برای استفاده برش و خم کردن و سوراخ کاری شمش ها کاربرد دارد و در ابعاد 2 در 2 در 1.5 می باشد. از مبدل های هیدرولیکی در بخش خم کاری استفاده می کنند و از مبدل ها گیربکسی برای انتقال قدرت, سوراخ کاری قطعات استفاده می کنند.

دریل ستونی:

برای سوراخ کردن ورقه ها و قطعه ها از دریل ستونی استفاده می کنند  این دستگاه دارای یک موتور 55 صدم کیلو وات می باشد و کار خود را شروع می کند و بازبینی این دریل ها دوماهی یک بار می باشد که بیشتر تسمه ها و روغن کاری ها را مورد باز بینی قرا ر می دهند.

دستگاه جوش:

تصویری از یک دستگاه جوش در تولید تابلو برق

دستگاه جوش در تولید تابلو برق

برای اتصال ورقه های به ضخامت 2.5 متر باید از دستگاه های جوش استفاده کنند و داخل کشور این دستگاهها را  می سازند.

سیستم مشعل وکوره:

تصویری از رنگ کوره در تولید تابلو برق

رنگ کوره در تولید تابلو برق

این دستگاه زمانی استفاده می شود که یک قطعه را رنگ آمیزی کرده ایم و برای خشک کردن قطعات استفاده می شود و به 20 دقیقه برای این کار لازم است . موارد لازم برای استفاده از این دستگاه شامل تمیز بودن مخزن و محوطه کوره و… می باشد.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه تولید تابلو برق و ماشین آلات دیگر مورد استفاده در این زمینه می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید و سوالات خود را مطرح نمایید. همچنین در خصوص نحوه ساخت تابلو برق میتوانید در بخش مربوطه مطالب بسیار مفید و ارزنده ای را در این خصوص مشاهده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 12 =